Serie avonden over NCV Bijbelstudie App

Bijbelstudie doen is niet altijd eenvoudig. Daarom willen we met jullie in een nieuwe serie avonden hier heel praktisch naar kijken, door vooral samen aan de slag te gaan met de NCV Bijbelstudie App.

De eerste avond, donderdag 20 juni, hebben we gekeken naar de Nederlandse Concordante vertaling. Een letterlijke vertaling, dus die is altijd beter dan andere vertalingen toch? Dat en meer misvattingen kwamen ter sprake, maar we keken ook hoe je alles eruit kunt halen in de app, door te klikken op woorden, uitleg van tekentjes, meerdere groepen en tabs open etc. De avond is al terug te kijken.
Wie een volgende komen wil ik dan ook vragen een laptop, tablet of telefoon mee te nemen met de NCV Bijbelstudie App erop, dan kan je gelijk meedoen en meekijken. Opdat we meer uit Zijn Woord mogen halen!

We beginnen met twee avonden voor de zomervakantie, en als het aanslaat gaan we na de vakantie door. De eerste data zijn donderdag 20 juni en 4 juli. We beginnen om 20:00 in de Jacob van Akenstraat 76 te Rotterdam. Inloop is vanaf 19:30 en de avond is afgelopen op 22:00. Voor meer informatie, bekijk het evenement op facebook.
Deel met anderen