Nieuwe mogelijkheden voor studies

Er zijn twee nieuwe mogelijkheden toegevoegd om de studies op deze website interactiever te maken. Soms wordt er in een studie een Grieks woord genoemd, bijvoorbeeld aiōnαιων, dat belangrijk is voor het onderwerp. Nu is het mogelijk om op Griekse woorden te klikken, en zo gelijk alle informatie over dat woord te vinden. Probeer het maar! Dan kan je gelijk controleren of het klopt wat de schrijver over dat woord vertelt. Ga maar eens kijken naar de studies!

Ook kan nu, als een artikel over een bepaald woord gaat, een interactieve zoekopdracht met alle vindplaatsen van dat woord ingevoegd worden in de pagina. Een voorbeeld hiervan is te vinden op de pagina waarin alle interactieve mogelijkheden van de site besproken worden: Interactieve pagina’s.

Deel met anderen