CONCORDANTE PUBLICATIES

Deze website heeft als doel door middel van de Nederlandse Concordante Vertaling, het Nederlands Interlineair bij de Concordante Griekse Tekst, commentaar, studies, blogs, boeken en toespraken gelovigen de middelen in handen te geven zelf te kunnen bestuderen wat er “echt staat geschreven”. Door menselijke leer te vermijden wordt de uitzonderlijke rijkdom zichtbaar, zoals die door Paulus aan ons bekend is gemaakt.

concordante-publicaties.nl is onderdeel van Stichting E-H Depot Nederland. Deze stichting heeft als doel (het bevorderen van) de verkondiging in woord en geschrift van het evangelie van genade, zoals Paulus het verkondigde door openbaring van Christus Jezus. Kijk hier voor de statuten, het beleidsplan en de financiële jaarverslagen van de stichting.

Steun publicaties

Als u het verspreiden van het evangelie via de website en boeken van Concordante Publicaties wilt steunen, kunt u een gift geven aan Stichting E-H Depot Nederland. De stichting is door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI-instelling, waardoor de giften aftrekbaar zijn. De gegevens van de stichting zijn:

STICHTING E-H DEPOT NEDERLAND
Capelle aan den IJssel
NL09 INGB 0002 7731 85

Meer gegevens over giften aan de stichting zijn te vinden op de website van Gemeente Eben-Haëzer.