Nieuwsoverzicht in de app

In de nieuwste update van de app vind je wat nieuws: een overzicht met de dagtekst, nieuws, recente blogs en studies. Dit overzicht opent zich elke dag, één keer per dag, als je de app opstart. Zo begin je de dag goed! Klik op de dagtekst om verder te lezen, of op één van de linkjes om meer studies en blogs te bekijken.

Dit is een eerste versie, er gaat nog verder aan gewerkt worden. Zo wil ik er meer dagteksten in verwerken, bijvoorbeeld die van da-ath.nl en goedbericht.nl, en het mogelijk maken dat je een melding in kan stellen om je elke dag te herinneren de dagtekst te lezen.

Wat vind je van de nieuwe mogelijkheden? Heb je suggesties of zou je graag nog andere mogelijkheden in de app zien? Laat het weten via de contact pagina! Of neem anders een kijkje bij de online app.

Deel met anderen