Verandering windows app

Even terug was er een update van de NCV Bijbelstudie App met daarin verschillende verbeteringen en opgeloste fouten. Voor alle platformen verscheen de update, behalve voor Windows. Dat komt omdat er binnenkort een grote verandering aankomt wat betreft de werking van de Windows app.

Het ontwikkelen voor windows was al langere tijd moeizaam en koste meer tijd dan noodzakelijk was; kostbare tijd die ik liever in het vertaalwerk zou steken. Om dit voor de toekomst te voorkomen gaat de app voor Windows op de schop. Niet meer een app die offline werkt, maar online. Een nadeel is dan dat je altijd aan het internet verbonden moet zijn. Een voordeel is juist dat de app automatisch de meest recente code gebruikt en daarnaast veel van de extra mogelijkheden van een offline app behoudt.

De nieuwe opzet wordt nog even verder getest en verfijnd, maar binnenkort zal ook Windows weer een app hebben met de nieuwste code. Opdat iedere gelovige Zijn Woord mag bestuderen!

Deel met anderen